NAVIGÁCIA
 

MIRO FEDOR

miro2.jpg

miro.jpg

miro3.jpg

 


MIRO FEDOR - basa

https://www.facebook.com/miro.fedor.5

Diskografia
CD Ako Doma - Ako Doma - 1999
CD Ako Doma - 52 - 2000
CD Ako Doma - Aliens are good for sale - 2003
CD Arzén - Zhasínania - 2003
CD Arzén - Pokušenie 2004
CD Arzén - Na skle maľované 2005
CD Arzén - S tebou či bez teba 2008
CD Arzén - Odpovede 2011
CD Arzén - Teraz nám vyhráva 2017

Videografia
Páslo dievča pávy - 2016
S tebou či bez teba - 2009
Janíčko, Janko - 2009, Agentúra Duna
Zbohom buď, lipová lyžka - 2005, Creomedia
Ešte raz - 2004, Creomedia
Hora, hora - 2004, Creomedia

Aparát:
Ampeg SVT4 PRO + box Ampeg810E,
kombo Crate

Basgitara:
Franz Bassguitar Sirius DC Chestnut SN (5 str.)
Warwick Streamer Stage Pro I (6 str.),
Yamaha TRBX305 BL(5 str.)
Ibanez SDGR (4 str.)

     
 
TECHNICKÉ ÍNFORMÁCIE
 
  Created by www.elprins.sk. ADALUNA c.m.s. (c) 2010. All rights reserved.