NAVIGÁCIA
 

IGOR KLEIN

igor1.jpg

igor2.jpg

igor3.jpg

 


IGOR KLEIN - gitara

https://www.facebook.com/profile.php?id=100005287516010

Diskografia
Arzén výber 90-95
Arzén - Arzén 1998
Arzén a Nebeská Muzika - Ešte raz 2000
CD Capielka - muzikál Údolie 2001
Arzén - Zhasínania 2003
Arzén - Pokušenie 2004
Arzén - Na skle maľované 2005
Arzén - S tebou či bez teba 2008
Arzén - Odpovede 2011
Arzén - Teraz nám vyhráva 2017

Videografia
Páslo dievča pávy - 2016
S tebou či bez teba - 2009
Janíčko, Janko - 2009, Agentúra Duna
Zbohom buď, lipová lyžka - 2005, Creomedia
Ešte raz - 2004, Creomedia
Hora, hora - 2004, Creomedia
Hoja, hoja - 2000, TV Žilina
Prespanka -1997, VTV
Hore Belú - 1996,VTV
Boli to ručičky - 1996, TV Sever

Aparát:
Engl Screamer 50, ReproBox Engl 4x12 a Engl 2x12

Efektový procesor:
BOSS FT-PRO

Gitara:
PRS Custom 24, PRS CS 250, Ibanez 570EX, Neuser HandMade, Furch acoustic

     
 
TECHNICKÉ ÍNFORMÁCIE
 
  Created by www.elprins.sk. ADALUNA c.m.s. (c) 2010. All rights reserved.